Вітання до Дня міцевого самоврядування!

Дата: 07.12.2022 19:08
Кількість переглядів: 165

   Шановні мешканці територіальних громад, депутати, посадові особи місцевого самоврядування Волноваського району!

   Від депутатського корпусу, виконавчого апарату та від себе особисто щиро вітаю вас з Днем місцевого самоврядування!

   Реалії сьогодення ставлять перед нами завдання – спільними зусиллями отримати перемогу у війні та побудувати Українську державу європейського зразка. Тому й надалі залишаються актуальними питання вдосконалення та розширення повноважень самоврядних органів, посилення їх здатності активно долучати¬ся до участі в управлінні регіональними і державними справами.

   Переконаний, що працівники органів місцевого самоврядування залишатимуться завжди мудрими, толерантними, готовими в будь-яку хвилину прийти на допомогу і разом з усією громадою, депутатами, громадськими організаціями в мирі й злагоді підніматимуть потенціал краю на вищий рівень.

   Висловлюю вдячність депутатам місцевих рад, працівникам органів місцевого самоврядування, які демонструють самовідданість у роботі, професіоналізм, відповідальність, чуйність і щедрість душі. Саме вони, представляючи інтереси громади, забезпечують право кожного з нас бути почутим.

   Уклін вам, дорогі мешканці району, за любов до рідного краю, самовіддану щоденну працю, високу активність у суспільно-громадському житті, непереборне бажання та здатність здолати усі негаразди.

   Разом до Перемоги!!!

   З повагою

   голова Волноваської районної ради    Сергій Демченко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора