Привітання до Дня житлово-комунального господарства!

Дата: 19.03.2023 12:04
Кількість переглядів: 177

   Шановні працівники й ветерани житлово-комунального господарства та сфери побутового обслуговування населення! Вітаю вас з нагоди професійного свята – Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення!

   Сфера послуг – одна з найважливіших соціально значущих складових господарського комплексу району. Адже це – тепло й затишок в оселях, охайність і чистота вулиць, стабільне функціонування громадського транспорту, доступні та доброякісні побутові послуги. Існування цих та інших простих благ – невід’ємна частина добробуту людей, а відтак і запорука їх хорошого настрою та гарного самопочуття. Для сучасних людей комунальні блага давно стали настільки звичною справою, що ніхто вже особливо і не замислюється над тим, скільки зусиль варто докласти для їх стабільності і який при цьому величезний тягар відповідальності лежить на плечах працівників житлово-комунального господарства. Адже саме від професіоналізму і відповідальності людей, які працюють в цій галузі, багато в чому залежить благополуччя кожного будинку та кожної родини. Досить символічно, що ваше свято призначене саме на цю пору весни і розквіту. Будемо вірити, що ми разом подолаємо всі негаразди, повернемося додому і зробимо наше рідне місто справді гарним і затишним . Висловлюю щиру вдячність усім, для кого створення щоденних зручностей людям, поліпшення умов їх побуту стало сенсом життя.

   Хай вашими постійними супутниками будуть міцне здоров’я, добрий настрій, достаток і тепло родинних осель. Дякую Вам, трудівники галузі, за самовіддану, відповідальну та почесну працю на благо людей.

   Бажаю вам і вашим родинам здоров’я, щастя, рясних матеріальних статків, наснаги, душевного тепла та нових професійних здобутків.

   Миру,успіхів, щастя і благополуччя вам і вашим близьким!

Голова Волноваської районної ради                                                                                   Сергій Демченко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора