Увага оголошення!

Дата: 15.04.2020 17:45
Кількість переглядів: 1004

   Шановні громадяни! Пріоритетним завданням правоохоронних органів є забезпечення безпеки громадян. Попереду Великодні та травневі свята.  Звертаємось до всіх мешканців та гостей м.Волноваха та Волноваського району з проханням не втрачати особистої пильності  під час святкувань, бути уважними до того, що відбувається навколо вас. Просимо не піддаватися на можливіпровокації, не вдаватись до необдуманих дій, що можуть затьмарити свята й перешкоджати органам влади та правопорядку, завданням яких є забезпечення безпеки громадян.

   З метою підвищення поінформованості жителів громади наводимо список порушень, які передбачені чинним законодавством та за які передбачена відповідальність:

   Стаття 1851КУпАП –Порушення порядку організації і проведення зборів, мітингів, вуличнихпоходів і демонстрацій

   Стаття 293 КК України – Групове порушення громадського порядку

   Стаття 294 КК України – Масові заворушення

   Стаття 4361 КК України – Виготовлення, поширення комуністичної, нацистської символіки та пропаганда комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів.

   Звертаємо Вашу увагу на необхідність дотримання норм законодавства України та неприпустимість їх порушення під час відзначання травневих свят.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора