Вітання з Днем працівників сільського господарства !

Дата: 19.11.2023 13:02
Кількість переглядів: 55

Шановні працівники сільського господарства !

   19 листопада в Україні відзначають День працівників сільського господарства ! Це свято гідних, сильних та прекрасних людей, які трудяться на благо нашої рідної країни.

   Відзначення Дня працівників сільського господарства – це визнання державою звитяжної хліборобської праці на благо України, це хвала мозолястим рукам селян, які знають справжню ціну хлібу!

   Споконвічно напружена хліборобська праця була і залишається визначальною складовою розвитку нашої держави, запорукою її процвітання. Аграрний сектор економіки є базовим у нашому районі, в якому працюють дбайливі господарі.

   Неможливо переоцінити важливість праці всіх людей, зайнятих у сільському господарстві. Тільки завдяки їм полиці магазинів щодня наповнюються свіжими продуктами. Лише завдяки вашій наполегливій праці та умілому господарюванню у кожній українській оселі є і хліб, і до хліба.

   Українські аграрії другий рік поспіль продовжують тримати свій фронт в умовах великої війни, виходити в поля та наближати Перемогу. Щиро вітаю зі святом, з днем робітників сільського господарства в Україні. Дозвольте висловити вам подяку за працю та відданість, бажаю вам сил, наснаги та справжнього щастя. Зі святом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора