Телефон підтримки "Давай поговоримо"

Дата: 16.07.2020 18:42
Кількість переглядів: 387

   Товариство Червоного Хреста України для підтримки людей, що переживають почуття самотності та тривоги, які посилюються невідомістю обмежувальними мірами, що пов’язані із розповсюдженням Covid – 19. З метою надання людям можливості говорити та бути почутими, висловлювати свої емоції, страхи та побоювання, обговорити будь-які події, що кояться у житті та отримати підтримку відкриває телефонну лінію підтримки «Давай поговоримо».

   Дзвінок на лінію телефонної підтримки – це  спосіб впоратися із самотністю, що тривожить. Дружелюбні та чуйні спеціалісти завжди готові поговорити з будь-ким стільки часу, скільки треба. Поговорити можна про завгодно – про погоду, про тривогу та невідомість, що пов’язана з пандемією Covid – 19, про проблеми на роботі, про свої почуття в ізоляції. Це безпечне місце, де можна зв’язатися з іншою людиною, де кожна людина буде почутою без жодного оцінювання та засудження.

   Подзвонити на лінію можна за телефоном 0 800 331 800

   Лінія підтримки «Давай поговоримо» працює щодня з 12-00 до 20-00 без перерви та вихідних (безкоштовно з мобільних у межах України).


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора