Виїзний прийом громадян

Дата: 31.08.2020 18:54
Кількість переглядів: 268

   31 серпня 2020 року відбувся виїзний прийом голови Волноваської районної ради Лубінця Валерія Дмитровича в Анадольській, Новоолексіївській та Привільненській  сільських радах. На зустрічах були присутні працівники сільських рад, представники навчально-виховних закладів, депутати сільських рад, представники ветеранських організацій та грецького суспільства с.  Анадоль, небайдужі мешканці сіл. Під час візиту Валерій Дмитрович оглянув стан територій рад, доріг місцевого значення, об’єктів соціальної інфраструктури. Обговорені питання готовності закладів соціальної інфраструктури до опалювального періоду.На зустрічі були наголошені першочергові проблеми, які хвилюють мешканців рад, а саме:

  • проблемні питання з вивозу сміття, водопостачання сіл;
  • ремонт доріг місцевого значення;
  • відсутність медичного персоналу;
  • відкриття  дитячого садку в с. Привільне на базі Привільненської

загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів;

  • вуличне освітлення населених пунктів рад;
  • обрізка аварійних дерев у населених пунктах.

    Найближчим часом на території Новоолексіївської сільської радипланується розпочати ремонт доріг місцевого значення.

   Голова Волноваської районної ради повідомив, що на обладнання на базі Привільненської ЗОШ І-ІІІ ступенів групи дошкільного навчального закладу будуть виділені кошти з районного бюджету. Нагальною стає проблема проведення переобладнання приміщень Привільненської ЗОШ якомога швидше для розташування групи дошкільного закладу на новому рівні відповідно до вимог чинного законодавства.

    В будівлях сільських ФАПів зроблені капітальні ремонти, кабінети оснащені сучасним обладнанням та меблями, але відсутність кадрів не дає можливості обслуговувати громадян на належному рівні. «Для вирішення питання відсутності медичного персоналу надання населенню медичних послуг необхідно вести роботу по залученню молодих спеціалістів» - наголосив Лубінець В.Д.

   Голова Волноваської районної ради поспілкувався з молоддю, вислухав їх проблеми, у першу чергу, відсутність роботи в селах, що не дає можливості залишатися сім’ям в рідному селі. Наприкінці виїзного прийому Лубінець В.Д. акцентував, що тільки плідною спільною працею можна відродити та покращити життя в рідних селах.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора