33 позачергова сесія

Дата: 16.04.2020 18:57
Кількість переглядів: 337

16 квітня 2020 року під головуванням Валерія Лубінця відбулась 33 позачергова сесія Волноваської районної ради 7-го скликання  із застосуванням засобів телекомунікаційного зв’язку (відеоконференції).
    Серед запрошених були присутні голова районної державної адміністрації Олександр Капітоненко, його перший заступник Ольга Сидоренко, начальники управлінь райдержадміністрації головні лікарі закладів охорони здоров’я міста Волноваха та голови сільських, селищних рад.

На розгляд пленарного засідання було винесено 11 питань, серед яких:

 - Про  передачу нежитлової окремо розташованої одноповерхової будівлі неврологічного відділення в оперативне управління КНП «Волноваська центральна районна лікарня»;

 -  Про внесення змін та доповнень до Програми надання фінансової підтримки КНП « Волноваська центральна районна лікарня» на 2020 рік.»;

- Про внесення змін та доповнень до Програми надання фінансової підтримки КНП «Волноваський районний центр первинної медико-санітарної допомоги Волноваської районної ради» на 2020 рік.

Та інші.

Більш детально з рішеннями районної ради Ви отримаєте можливість ознайомитись на сайті, у розділі "Рішення сесій районної ради", матеріали згідно з законодавством будуть завантажені на сайт протягом п'яти робочих днів.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора