Новини

14 Липня, 2021 р., 11:34
 З початку наступного року непрацюючі члени малозабезпечених сімей, які зареєстровані як безробітні, отримають унікальну можливість розпочати нове життя. Держава пропонує їм отримати фінансову допомогу на започаткування власної справи, а також, за необхідності, безкоштовне навчання. Допомога розміром до 15 мінімальних зарплат є безвідсотковою та поворотною – її необхідно буде повернути через три роки підприємницької діяльності. Але сума, що повертається, буде зменшена на розмір сплачених за три роки податків та єдиного соціального внеску. Детальний опис механізму надання допомоги міститься за посиланням.
14 Липня, 2021 р., 11:29
Виконавчою дирекцією Фонду соціального страхування України спільно із Міністерством соціальної політики вживаються всі необхідні заходи щодо безперебійного надання потерпілим на виробництві та членам їх родин усіх законодавчо гарантованих страхових виплат та соціальних послуг.
14 Липня, 2021 р., 11:27
За оперативними даними першого півріччя 2021 року особи з інвалідністю внаслідок нещасного випадку на виробництві або професійного захворювання уклали 5 530 договорів для проходження лікування на базі санаторно-курортних закладів за кошти Фонду соціального страхування України. З них близько 3,5 тисячі осіб вже забезпечені курсом санаторно-курортного лікування.
14 Липня, 2021 р., 11:25
Більшість роботодавців вже перейшли на електронний документообіг з Фондом соціального страхування України – близько 80% заяв-розрахунків, на підставі яких фінансується матеріальне забезпечення, подаються до Фонду онлайн.
08 Липня, 2021 р., 16:02
   Сьогодні, 8 липня українська спільнота відзначає День родини.
06 Липня, 2021 р., 16:52
   Сьогодні, 6 липня голова Волноваської районної ради Сергій Демченко прийняв участь  у зборах Асоціації лідерів місцевого самоврядування Донеччини, які відбулись у місті Слов’янську. У заході прийняли участь народні депутати України Наталія Королевська та Валерій Гнатенко, голова Краматорської районної ради Сергій Моховик, заступник голови Покровської районної ради Юрій Середа, голови міських рад та депутати місцевих рад Донеччини.
03 Липня, 2021 р., 15:44
   Сьогодні відбувся урочистий захід до Дня Національної поліціі України! З привітаннями від депутатського корпусу, голови Волноваськоі районної ради Сергія Демченка, виконавчого апарату Волноваськоі районної ради  на заході виступила керуючий справами виконавчого апарату районної ради Антоніна Демішева. Нагороджено  Грамотою Волноваськоі районної ради кращих працівників Волноваського відділу ГУ Національної поліції України у Донецькій області. Зі словами вдячності та найкращими побажаннями у розвитку європейського зразка правоохоронного органу, яким є Волноваський відділ поліції на чолі з Василем Поштаком, звернулась до правоохоронців представник районної ради, зазначивши, що лише за півріччя 2021 року районною радою направлені кошти на розвиток місцевого відділу у сумі майже 700 тис. грн.
02 Липня, 2021 р., 19:56
    2 липня 2021 року голова Волноваської районної ради Сергій Демченко прийняв участь у зборах Української асоціації районних та обласних рад з проблемних питань фінансового забезпечення районних рад яка проходила у місті Києві.    На заході були присутні представники Комітетів Верховної Ради України, Офісу Президента України, Офісу Ради Європи в Україні, експерти Асоціації районних та обласних рад та близько 60-ти голів районних рад.    Були розглянуті наступні питання:    - стан функціонування районних рад: сьогодення та перспективи;    - фінансове забезпечення районних рад: проблеми та наслідки;    - експертний погляд на стан функціонування районних рад;    - шляхи вирішення проблемних питань фінансового забезпечення районних рад.    
02 Липня, 2021 р., 10:20
                             Шановний Сергію Володимировичу!
02 Липня, 2021 р., 10:17
Шановні правоохоронці!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора