Новини

15 Червня, 2022 р., 15:34
   17 червня 2022 року об 11:00, за допомогою засобу телекомунікаційного зв'язку Zoom, відбудеться 10-та позачергова сесія Волноваської районної ради 8-го скликання.
08 Червня, 2022 р., 11:39
   1 червня голова Волноваської районної ради Сергій Демченко провів онлайн апаратну нараду з працівниками Волноваської районної ради. На нараді були підведені підсумки роботи районної ради за попередній місяць та намічений план роботи на червень. Обговорювались питання надання та доставки гуманітарної допомоги мешканцям Волноваського району, батальйону територіальної оборони Волноваського району. Районна рада всіляко сприяє залученню благодійних організацій, волонтерів до надання допомоги мешканцям Волноваського району. Під час наради, також, були розглянуті питання взаємодії з депутатами районної ради.
08 Червня, 2022 р., 11:38
   За сприяння голови Волноваської районної ради Сергія Демченка військовослужбовці ВСУ та батальйону територіальної оборони у Волноваському районі черговий раз отримали вкрай необхідні речі для виконання поставлених бойових завдань (сонячні панелі, акумуляторні батареї, аптечки НАТО, медикаменти та інше).   
08 Червня, 2022 р., 11:36
   Внутрішньо переміщені особи з Волноваського району, міста Лиман, Краматорськ Донецької області, що мешкають у м.Решетилівка Полтавської області отримали сьогодні гуманітарну допомогу ( продуктові набори, засоби гігієни та ін.) від ГО «ВОЛОНТЕРСЬКА СОТНЯ» завдяки сприянню голови Волноваської районної ради Сергія Демченка та керівника ГО «ВОЛОНТЕРСЬКА СОТНЯ» Олексія Гуляєва. Зараз вимушених переселенців, які мешкають у гуртожитках Решетилівського професійного аграрного ліцею вже налічується більше 180 осіб, серед яких 42 дитини.
08 Червня, 2022 р., 11:34
   29 квітня представники Волноваської районної ради взяли участь в онлайн нараді Української асоціації районних і обласних рад з актуальних питань діяльності районних рад, де обговорювались питання роботи районних рад та розглядався проєкт закону №7269. За результатами онлайн наради вирішено підготувати та підписати усіма головами районних рад України Звернення до Президента України та керівників депутатських фракцій і груп щодо підтримки Президента в його кроках та діях у боротьбі з російськими загарбниками. Були висловлені пропозиції щодо необхідності внесення змін у ст.10 ч.6 п.1 законопроєкту, який запропоновано викласти у новій редакції. Голова районної ради Демченко Сергій підтримав пропозиції колег.
08 Червня, 2022 р., 11:32
   Волноваська районна рада всіляко допомагає захисникам України. Черговий раз голова Волноваськоі районної ради Сергій Демченко взяв участь у транспортуванні та наданні гуманітарної допомоги бійцям батальйону територіальної оборони Волноваського району. Були доставлені медикаменти, амуніція, харчові набори та все, що вкрай необхідно нашим захисникам. Разом переможемо!
08 Червня, 2022 р., 11:29
   Голова Волноваської районної ради Сергій ДЕМЧЕНКО спільно з волонтером-підприємцем Дмитром ТУРЧЕНКОМ з міста Волноваха направили гуманітарну допомогу (амуніцію, ліки, продукти харчування) до батальйону територіальної оборони.
08 Червня, 2022 р., 11:29
   Новою домівкою вимушених переселенців з м. Волновахи, м. Вугледару Волноваського району, м. Краматорськ та м. Харків (загалом 175 осіб, з них 40 дітей) стало невелике місто Решетилівка на Полтавщині. Багато з них втратили свої домівки, звичайний спосіб життя та своє оточення назавжди.
23 Лютого, 2022 р., 15:21
 23 лютого у великій сесійній залі Волноваської районної ради, відбулась 9 чергова сесія Волноваської районної ради, в якій взяли участь 30 депутатів.
21 Лютого, 2022 р., 14:17
   Прийміть найщиріші вітання з нагоди важливого національного свята — Дня рідної мови, адже саме мова є основою духовного багатства та інтелектуального потенціалу нашого народу. Вона таїть у собі надбання віків, пам’ять усього народу, оберігає й передає всі виміри духовних скарбів поколінь.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора