Новини

03 Липня, 2020 р., 13:08
    За повідомленням районного оперативного штабу з питань ліквідації  надзвичайної ситуації та запобігання занесенню та поширенню на території Волноваського району гострої респіраторної хвороби, спричиненої корона вірусом 2019-nCoV.
02 Липня, 2020 р., 15:40
   2 липня 2020 року представники виконавчого апарату Волноваської районної ради з робочим візитом відвідали Златоустівську сільську раду з метою вивчення досвіду роботи, надання методичної допомоги працівникам сільської ради. Під час візиту виконавчий апарат районної ради прийняв участь у  54-й позачерговій сесії районної ради, на якій були розглянуті питання про зміну обсягів бюджету сільської ради у зв’язку з надходженням субвенції з районного та обласного бюджетів на придбання житла особі із числа дітей сиріт, затвердили документацію із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення телекомунікаційного обладнання, затверджено ставки місцевих податків та зборів на 2021 рік у розмірах передбачених на 2020 рік. Пленарне засідання Златоустівської сільської ради відбулось з дотриманням  усіх необхідних мір для  проведення масових заходів під час карантину.  Спілкуючись з працівниками ради були надані  розяснення щодо проведення сесій у період карантинних обмежень, щодо ведення діловодства у сільській раді. А також працівниками райнної ради акцентованно увагу на необхідності врегулювання питання щодо вивезення твердих побутових відходів.
01 Липня, 2020 р., 11:53
   За повідомленням районного оперативного штабу з питань ліквідації  надзвичайної ситуації та запобігання занесенню та поширенню на території Волноваського району гострої респіраторної хвороби, спричиненої корона вірусом 2019-nCoV.
30 Червня, 2020 р., 12:36
    26 червня в малій залі адміністративної будівлі районної ради, за участі депутатів районної ради та райдержадміністрації, відбулась нарада з питань впровадження медичної реформи. 
 
30 Червня, 2020 р., 12:24
   26 червня 2020 року  відбулась чергова сесія Степнянської сільської ради, на якій були розглянуті питання (про затвердження проекту містобудівної документації «Детальний план території для реконструкції адміністративної нежитлової будівлі під будівлю тимчасового проживання – гуртожиток (без змін геометричних розмірів), розташованої на території Степнянської сільської ради,  про затвердження зміни цільового призначення земельної ділянки, про надання в оренду земельної ділянки) та питання щодо встановлення ставок та пільг зі сплати земельного  податку та податку на нерухоме майно. Депутатами одноголосно були прийняті рішення про застосування  у 2021 році вказаних ставок податків без змін, тобто у такому ж розмірі, який був прийнятий на 2020 рік.
28 Червня, 2020 р., 10:19
Шановні жителі Волноваського району!
25 Червня, 2020 р., 17:23
   Благодійна організація «Благодійний Фонд «Карітас Волноваха» розпочинає проект «Благодійні обіди для потребуючих»

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора